Tietosuojaseloste - Brews 4U

Tietosuojaseloste

+358 50 321 8922            

Tietosuojaseloste

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

 

1. JOHDANTO

 

Välitämme yksityisyydestäsi. Haluamme myös toimia läpinäkyvästi ja kertoa, mitä tietoja keräämme, kun käyt verkkosivuillamme, käytät palveluitamme tai asioit kanssamme, sekä kuinka käsittelemme tietoja. Selitämme kaikki nämä asiat tässä tietosuoja- ja evästekäytännössä. Lisäksi kerromme siitä, kuinka sivuillamme käytetään web-analytiikkaa ja evästeitä sekä mitkä henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät oikeutesi ovat.

 

2. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

 

2.1 Rekisterinpitäjä

 

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Brews4U Finland Oy (”me”), Kalevankatu 30, 00100 Helsinki. Jos sinulla on tähän tietosuoja- ja evästekäytäntöön tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä kysymyksiä, soita meille numeroon +358 50 575 2245 tai lähetä viesti osoitteeseen info@vingruppen.fi.

 

2.2 Käsittelyn perusteet ja tarkoitus

 

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely perustuu aina lainsäädäntöön, asiakas- tai palvelusopimukseen tai -suhteeseen, oikeutettuun etuumme tai rekisteröitynä antamaasi suostumukseen. Kerromme mielellämme, mitä perustetta tapaukseesi ja tilanteeseesi sovelletaan.

 

Saatamme käsitellä henkilötietojasi yhteen tai useampaan tarkoitukseen:

 

a) Asiakastuki – Saatamme käyttää henkilötietojasi viestiäksemme kanssasi asiakastuen asioissa. Ilmoitamme sinulle etukäteen, jos puhelusi asiakaspalvelutiimimme kanssa tallennetaan.

b) Markkinointi – Saatamme käsitellä henkilötietojasi markkinointi-, myynninedistämis- tai PR-tarkoituksiin. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä kertoaksemme uusista tuotteista tai palveluista, jos meillä on suostumuksesi tähän tai se on muuten sallittua, esimerkiksi kun lähetämme viestintää yrityksen sähköpostiosoitteeseen ja se on oikeutetun etumme mukaista.

c) Sopimuksen täyttäminen – Saatamme käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme sinun tai yrityksesi ja meidän välistä sopimusta. Tämän lisäksi pidämme kirjaa tekemistäsi ostoista tai myynneistä, maksuista ja toimitustiedoista, yrityksesi ja meidän välisistä sopimuksista sekä keskinäisestä viestinnästämme ja muusta asioinnista kanssamme. Huomaa, että kaikki liiketoimet ja asioinnit on voitu hoitaa edustamasi yrityksen nimissä, mutta tietoihin saattaa sisältyä nimesi tai muita henkilötietoja, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

d) Lainvastaisten toimien estäminen ja oikeudenkäynnit – Saatamme käsitellä henkilötietojasi havaitaksemme, tutkiaksemme ja estääksemme laittomia toimia ja puolustaaksemme etujamme esimerkiksi oikeudenkäynnin aikana.

 

2.3 Kerätyt tiedot ja niiden säilyttäminen

 

Kerättyihin tietoihin kuuluvat meille antamasi henkilötiedot (kuten yhteystiedot). Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä yllä mainittuihin tarkoituksiin paitsi, jos soveltuvassa lainsäädännössä vaaditaan pidempi säilytysaika. Säilytämme etenkin henkilötietosi niin kauan kuin on tarpeellista laillisten oikeuksiemme vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.

 

2.4 Pääsy henkilötietoihisi ja tietojen luovuttaminen

 

Niillä työntekijöillä, joiden on tarpeellista käsitellä henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin, on pääsy henkilötietoihisi. Saatamme luovuttaa henkilötietojasi seuraavasti:

 

a) Konsernimme yrityksille ja alihankkijoille – Saatamme luovuttaa henkilötietojasi konsernimme yrityksille ja alihankkijoillemme, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme edellä mainittuihin tarkoituksiin. Näihin alihankkijoihin saattaa kuulua tilauksesi täyttämiseen liittyvät yritykset, kuljetusliikkeet sekä yritykset, jotka analysoivat ja hallinnoivat markkinointia puolestamme. Luovutukseen saatetaan käyttää EU/ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevia resursseja ja palvelimia. Jos henkilötietojasi luovutetaan EU/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistamme, että luovutuksessa noudatetaan sovellettavaa lainsäädäntöä (ja käytetään Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita).

b) Viranomaiset – Viranomaiset saattavat vaatia meitä luovuttamaan henkilötietojasi sovellettavien lakien mukaisesti tai vastataksemme kanteisiin.

c) Yritysjärjestelyt – Myynnin, yhteensulautuman tai liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn seurauksena (esimerkiksi yritysjärjestelyt) saatamme luovuttaa henkilötietojasi soveltuvin osin mahdollisille tai vahvistetuille ostajille tai niiden neuvonantajille.

 

2.5 Oikeutesi

 

Sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu henkilötietorekistereihimme. Sinulla on oikeus saada puutteelliset, virheelliset, tarpeettomat tai vanhentuneet henkilötietosi poistettua tai päivitettyä sovellettavien lakien mukaisesti. Sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä tai estää se sekä saada henkilötietosi siirrettyä toiseen järjestelmään soveltuvien lakien mukaisesti.

 

Sinulla on oikeus peruuttaa suoramarkkinointiviestiemme tilaus tai mikä tahansa meille antamasi suostumus ja pyytää, että lopetamme henkilötietojesi käsittelyn esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin. Jotta voimme täyttää pyyntösi, meidän täytyy tallentaa tiedot pyynnöstäsi tietokantaamme.

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystämme toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle siinä EU:n jäsenvaltiossa, jossa asut, teet työtä tai jossa väitetty soveltuvien lakien loukkaus on tapahtunut.

 

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä edellä olevan kohdan 2.1 mukaisesti. Jos haluat tehdä valituksen, asiaankuuluva viranomainen Suomessa on Tietosuojavaltuutetun toimisto (www.tietosuoja.fi).

 

3. SIVUSTOLLAMME KÄYTETTY WEB-ANALYTIIKKA JA EVÄSTEET

 

Saatamme käyttää sivustollamme web-analytiikkaa, jonka avulla keräämme teknisiä ja muita anonyymejä tietoja verkkosivuston käytöstä (kuten käyttäjän sijainti, aika ja mieltymykset). Jos verkkosivustomme käyttää evästeitä, sinulta pyydetään siihen suostumus. Evästeet ovat tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja sekä evästeiden kaltaisia tiedostoja ja teknologioita, joilla analysoidaan verkkosivuston käyttöä. Viittaamme näihin yleisesti ”evästeinä”. Verkkosivustolla käytetään muun muassa seuraavaa analytiikkaa ja evästeitä: DoubleClick, AddThis, Google Tag Manager, Google Analytics, Visual Website Optimizer, New Relic, Hotjar, GA Audiences, Twitter-painike ja Twitter Syndication.

 

Web-analytiikan ja evästeiden käytön tarkoituksena on parantaa verkkosivustoa ja käyttökokemustasi, diagnosoida teknisiä ongelmia, analysoida trendejä ja hallinnoida verkkosivustoa. Niiden avulla ei voi tunnistaa verkkosivuston käyttäjiä, eikä se ole tarkoituskaan. Jos vierailet verkkosivustolla ja selaimesi on asetettu hyväksymään evästeet, oletamme tämän evästeiden käytön hyväksymiseksi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit poistaa ne käytöstä selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että evästeiden käytön poisto saattaa estää sinua käyttämästä tiettyjä verkkosivuston palveluita.

 

4. KÄYTÄMME KOHTUULLISIA SUOJATOIMENPITEITÄ

 

Suojaamme henkilötiedot kohtuullisten suojatoimenpiteiden avulla niiden menetystä tai varkauksia, luvatonta pääsyä, luovutusta, kopioimista, käyttöä tai muokkauksia vastaan. Käytämme soveltuvia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme henkilötiedot luvattomalta pääsyltä, vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, muutoksilta, jakamiselta ja siirrolta sekä muulta laittomalta käsittelyltä.

 

5. LINKIT MUILLE VERKKOSIVUILLE

 

Verkkosivustollamme saattaa olla linkkejä muille verkkosivustoille ja sisältöä muilta verkkosivustoilta. Tämänkaltaisen sisällön käyttöön sovelletaan kyseisen verkkosivuston omaa tietosuojakäytäntöä meidän käytäntömme sijaan.

 

6. PÄIVITYKSET

 

Saatamme ajoittain päivittää tätä tietosuojailmoitusta ilman, että ilmoitamme siitä sinulle etukäteen. Jos käsittely perustuu suostumukseesi, ilmoitamme sinulle muutoksista. Tarkista tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö säännöllisesti muutoksien varalta.

 

Viimeisimmät päivitykset on tehty 7.5.2021.

Brands, craft beers and spirits